Electra Basic

Camere supraveghere Targu Jiu,efractie,sisteme antiefractie,sisteme de alarma wirelles,sisteme de alarma targu jiu,sisteme de alarma tg jiu,sisteme de supraveghere,sisteme de supraveghere targu jiu,sisteme de supraveghere tg jiu,camere ip,dvr-uri,sisteme alarma,kituri paradox,interfoane electra,video-interfoane electra

Post interior video

- Display-ul TFT-LCD color de 3,5" sau 2,4" reda imagini de inalta definitie.

- O tastatura TOUCH prietenoasa si intuitiva - cea mai avansata solutie de acest gen - simplifica utilizarea interfonului, fara taste blocate si usor de curatat!

- Tehnologia GLASS implica un stil minimalist si ofera o eleganta desavarsita.

- Comunicatia FULL DUPLEX hands-free iti ofera mai multa libertate si elimina posibilitatea de blocare a postului datorita asezarii incorecte a receptorului. Functii BASIC:

Monitorizare video

Convorbire

Acordare acces

Reglare volum: 3 trepte + pozitia INCHIS semnalizata rosu permanent

Conectare in paralel – 1 post video/audio suplimentar

Panou exterior video

- Suprafata GLASS securizata de 8 mm si carcasa de aluminiu: o combinatie absolut inovativa de materiale nobile, ce ofera atat un design exclusivist,cat si o structura antivandal.

- Iluminare IR integrata, de mare putere (13 LEDuri), care asigura o vizibilitate clara a persoanelor din fata usii, in timpul noptii.

- Camera video color orientabila cu 142° domeniu de vizualizare: te ajuta sa monitorizezi zona intrarii in orice moment din zi si din noapte, din interiorul caminului tau - acest lucru sporeste siguranta personala.

- Modul iluminat de afisare a numelui si adresei (optional), pentru o vedere cat mai buna atat pe timpul zilei, cat si al noptii.

- Tastatura TOUCH iluminata, cea mai avansata tehnologie in domeniu, elimina posibilitatea blocarii tastelor si a avarierii tastaturii, este usor de curatat si lasa o impresie excelenta invitatilor, vizitatorilor si vecinilor.

- Pana la 200 m,semnal video excelent

- Gama extinsa a temperaturilor de functionare: - 30°C ... + 40°C

- Personalizare. Noile panouri exterioare ale gamei TOUCH LINE sunt disponibile: Cu montare aparenta sau ingropata In culoarea ta preferata Cu modul afisare nume/adresa/numar Functii BASIC: Monitorizare video – 1 camera Apel Comunicatie Deschidere poarta