Electra Evolution

Camere supraveghere Targu Jiu

Post interior video

- Display-ul TFT-LCD color de 3,5" reda imagini de inalta definitie.

- O tastatura TOUCH prietenoasa si intuitiva - cea mai avansata solutie de acest gen - simplifica utilizarea interfonului, fara taste blocate si usor de curatat!

- Tehnologia GLASS implica un stil minimalist si ofera o eleganta desavarsita.

- Comunicatia FULL DUPLEX hands-free iti ofera mai multa libertate si elimina posibilitatea de blocare a postului datorita asezarii incorecte a receptorului.

Avantaje EVOLUTION:

Monitorizare video succesiva, pe mai multe camere

Convorbire

Acordare acces

Reglare volum: 3 trepte + pozitia INCHIS semnalizata rosu permanent

Comanda AUX: deschiderea portii auto/usii garajului, aprinderea unui sistem de iluminat

4 sunete de apel din care poti alege

Semnalizarea portii ramase deschise (in instalatii cu yala inteligenta YEM.21x)

Conectare in paralel – max. 3 posturi video/audio suplimentare

Panou exterior video

- Suprafata GLASS securizata de 8 mm si carcasa de aluminiu: o combinatie absolut inovativa de materiale nobile, ce ofera atat un design exclusivist,cat si o structura antivandal.

- Iluminare IR integrata, de mare putere (13 LEDuri), care asigura o vizibilitate clara a persoanelor din fata usii, in timpul noptii.

- Camera video color orientabila cu 142° domeniu de vizualizare: te ajuta sa monitorizezi zona intrarii in orice moment din zi si din noapte, din interiorul caminului tau - acest lucru sporeste siguranta personala.

- Modul iluminat de afisare a numelui si adresei (optional), pentru o vedere cat mai buna atat pe timpul zilei, cat si al noptii.

- Tastatura TOUCH iluminata, cea mai avansata tehnologie in domeniu, elimina posibilitatea blocarii tastelor si a avarierii tastaturii, este usor de curatat si lasa o impresie excelenta invitatilor, vizitatorilor si vecinilor.

- Acces RFID, care permite o functionare confortabila cu tag-ul nostru de acces securizat. Imagineaza-ti ce usor ar fi sa deschizi poarta cand ai de carat bagaje, cutii, etc.

- Pana la 200 m, semnal video excelent

- Gama extinsa a temperaturilor de functionare: – 30°C ... + 40°C

- Extindere. Intregul sistem poate fi upgradat cu camere video auxiliare, deschiderea portii auto/ usii garajului sau aprinderea unui sistem exterior de iluminare.

- Personalizare. Noile panouri exterioare ale gamei TOUCH LINE sunt disponibile: Cu montare aparenta sau ingropata In culoarea ta preferata Cu modul afisare nume/adresa/numar Avantaje EVOLUTION: Monitorizare video pe mai multe camere Apel Comunicatie Deschidere poarta Acces RFID securizat Conectare in paralel - max. 3 panouri suplimentare